Conn Bertish // ADC Focus

ADC România organizeazǎ pe 14 decembrie ADC Focus on Impact, o sesiune de talk-uri inspiraţionale ce îşi propune sǎ ridice şi sǎ gǎseascǎ un rǎspuns la întrebarea: “Do we truly create for people?”. Conferința are loc la Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 86-88, cu începere de la ora 17:00.

Evenimentul va avea 4 paneluri de discuţie: “Relevance and Authenticity in Romanian Advertising”, “An honest story of a purpose campaign where everything went wrong”, “Happiness is the Ultimate Rebellion” şi “Creative Happy people are harder to kill” şi se va termina cu un after party de la 21:30 la Institute, The Café.

Printre invitaţii primei ediţii va fi Conn Bertish, CEO | Cancer Dojo.Numit „agent provocateur” de către mass media sud africană, Conn Bertish este unul dintre creativii de top ai țării. Fost Creative Director la World Design Capital Cape Town, Saatchi & Saatchi SA și JWT SA, este multiplu câștigător al competițiilor internaționale de publicitate, artist conceptual, supraviețuitor al cancerului, surfer pasionat și fondator al Cancer Dojo - o aplicaţie mobilă ce combinǎ creativitatea, tehnologia şi medicina pentru a ajuta pacienţii sǎ dezvolte o mai bună rezistență în fața bolii și să fie mai greu de ucis.

Conn este un speaker cheie pe teme la intersecția dintre creativitate, tehnologie și revenire – pentru oameni și branduri.

ADC Focus Talk: Creative Happy people are harder to kill

Ȋn cadrul ADC Focus on Impact, în intervalul 19:40 – 20:20, Conn va susţine un discurs despre puterea creativitǎţii de a schimba comportamente şi mentalitǎţi, atât de partea creatorului, cât şi de partea audienţei şi a consumatorului final.

Talk-ul Creative Happy people are harder to kill by Conn Bertish este susţinut de MedLife.


Participarea este gratuită în baza unei rezervări, care se poate face aici. Locurile sunt limitate.